Obecnie poszukujemy:
KELNERÓW, KUCHARZY oraz PIZZERÓW
Poszukujemy kreatywnych, ambitnych, młodych ludzi pragnących realizować się i rozwijać razem z nami. Wskaż interesującą Cię ofertę pracy i wybierz maksymalnie 3 miejsca, które chciałbyś współtworzyć.
Pola oznaczone * oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych są obowiązkowe.
Naszym pracownikom zapewniamy
Nasza kultura organizacyjna docenia pasję, zaangażowanie i ambicję. Dbamy o naszych pracowników, ponieważ chcemy, aby oni tak samo dbali o Gości w naszych restauracjach.
Jesteś pod naszą opieką
Staramy się stworzyć miejsce, w którym Ty i Twoi bliscy czują się pod opieką na każdym etapie życia. Urlop rodzicielski, plan oszczędności emerytalnych i ubezpieczenie medyczne to tylko niektóre z oferowanych przez nas świadczeń.
Możesz być kim chcesz
Lubimy przejrzyste zasady, dlatego od samego początku staramy się stworzyć naszym pracownikom jasny system rozwoju. Co roku w naszych restauracjach awansujemy dziesiątki osób. Wierzymy, że rekrutacja wewnętrzna jest kluczem do sukcesu.
Sprzedaż i rozwój biznesu
Dołącz do naszego działu sprzedaży i pomagaj nam rozwijać społeczność MSHG. Nasz zespół sprzedaży cechuje się entuzjazmem i otwartością i odgrywa jedną z kluczowych ról w rozwoju i sukcesie marek grupy.
Dział zarządzający
Ponad 70% naszej Kadry Zarządzającej pochodzi z rekrutacji wewnętrznej. Rozpocznij przygodę z MSHG – niedługo potem będziesz mógł znaleźć się na pierwszej linii wspaniałej gastronomicznej przygody.
Human Resources
Dla nas ważni są przede wszystkim ludzie. Zespół HR wspiera wzrost MSHG, rekrutując i rozwijając talenty.
Szefowie kuchni
Podobnie jak w przypadku kadry zarządzającej większość naszych szefów awansowało w ramach struktury firmy. W tym momencie grupa zatrudnia ponad 20 szefów na stanowiskach kierowniczych w 11 restauracjach. Ty także możesz zostać jednych z nich.
Akademia rozwoju
Rozwijamy się, gdyż naszą siłą są ludzie. Tworzymy miejsca, w których nasi goście czują się swobodnie. Wierzymy, że atmosfera na kuchni przenosi się na sale. Nasi managerowie budują miejsca, w którym chcielibyśmy i mogliby pracować bardzo długo, nie myśląc o zmianie pracy, a jedynie o swoim rozwoju, który zbieżny jest i tożsamy z rozwojem grupy.
Oferujemy solidne portfolio szkoleń dla kelnerów, kadry zarządzającej i pracowników kuchni na wszystkich szczeblach.
Prowadzimy cykliczne wyjazdy dla szefów kuchni. Nasi kucharze biorą udział w warsztatach zagranicznych, ogólnopolskich i międzynarodowych konkursach.
Kilka razy w miesiącu nasi kelnerzy i barmani szkolą się podczas degustacji win, alkoholi ciężkich, serwisu