Rozwijamy się, gdyż naszą siłą są ludzie. Tworzymy miejsca, w których nasi goście czują się swobodnie. Wierzymy, że atmosfera na kuchni przenosi się na sale. Nasi managerowie budują miejsca, w którym chcielibyśmy i mogliby pracować bardzo długo, nie myśląc o zmianie pracy, a jedynie o swoim rozwoju, który zbieżny jest i tożsamy z rozwojem grupy.
Oferujemy solidne portfolio szkoleń dla kelnerów, kadry zarządzającej i pracowników kuchni na wszystkich szczeblach.
Prowadzimy cykliczne wyjazdy dla szefów kuchni. Nasi kucharze biorą udział w warsztatach zagranicznych, ogólnopolskich i międzynarodowych konkursach.
Kilka razy w miesiącu nasi kelnerzy i barmani szkolą się podczas degustacji win, alkoholi ciężkich, serwisu
Akademia Managera
Raz w tygodniu nasi managerowie spotykają się w czasie spotkań Akademii Managera. Spotkania prowadzi ekspert winno-kulinarny, z latami doświadczeń w gastronomii.