lut262020 Srebrny medal w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru Media, Nagrody, Nasi ludzie26 lutego 2020
sty222019 Staż Sous chefa restauracji Fiorentina Grzegorza Przebindy w restauracji Celler de Can Roca,odznaczonej trzema gwiazdkami Michelin. Nasi ludzie, Wydarzenia22 stycznia 2019
lis282018 Wyróżnienie naszych restauracji w żółtym przewodniku Gault&Millau! Nagrody, Wydarzenia28 listopada 2018
lis92018 Kolejne wyróżnienia naszych restauracji w przewodniku Michelin Guide 2018 „Main Cities of Europe” Nagrody9 listopada 2018
paź182018 Wine& Food Noble Night 2018 – wyróżnienie dla restauracji Fiorentina Restaurant Nasi ludzie, Wydarzenia18 października 2018
paź112018 Rober Koczwara – szef Kuchni restauracji Fiorentina – w najnowszym numerze dwutygodnika Viva! – Przepisy mistrzów. Nagrody, Nasi ludzie, Wydarzenia11 października 2018