sie172018 Wywiad z Krzysztofem Lach – managerem głównym restauracji „Wesele”, w magazynie „Szef Kuchni” Nasi ludzie17 sierpnia 2018
paź182018 Wine& Food Noble Night 2018 – wyróżnienie dla restauracji Fiorentina Restaurant Nasi ludzie, Wydarzenia18 października 2018
sty232018 Szefowie kuchni naszych restauracji na stażu w restauracji El Celler de Can Roca nagrodzonej trzema gwiazdkami Michelin. Nasi ludzie23 stycznia 2018
sty222019 Staż Sous chefa restauracji Fiorentina Grzegorza Przebindy w restauracji Celler de Can Roca,odznaczonej trzema gwiazdkami Michelin. Nasi ludzie, Wydarzenia22 stycznia 2019
lut262020 Srebrny medal w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru Media, Nagrody, Nasi ludzie26 lutego 2020
paź112018 Rober Koczwara – szef Kuchni restauracji Fiorentina – w najnowszym numerze dwutygodnika Viva! – Przepisy mistrzów. Nagrody, Nasi ludzie, Wydarzenia11 października 2018
lut262018 Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru Expo Sweet 2018 Nasi ludzie, Wydarzenia26 lutego 2018
lut162018 Debata „Do usług – Nowi kelnerzy w ramach” Made Talks Nasi ludzie, Wydarzenia16 lutego 2018