maj52018Wydarzenia17 UdostępnijShare with FacebookShare with TwitterShare with Google+Share with PinterestShare with LinkedInShare with WhatsAppPost navigationPoprzedniPrevious post:Trablin International SummitNastępnyNext post:Guest Bartending z Wojtkiem Urbańskim w restauracji BoccaneraPowiązane informacjeFiorentina – BIB Gourmand 202022 czerwca 2020Ponowne otwarcie hotelu i restauracji14 maja 2020Vinci Dining24 września 2019World Class Cocktail Festival w 5 restauracjach MSHG6 czerwca 2019Staż Sous chefa restauracji Fiorentina Grzegorza Przebindy w restauracji Celler de Can Roca,odznaczonej trzema gwiazdkami Michelin.22 stycznia 2019Wyróżnienie naszych restauracji w żółtym przewodniku Gault&Millau!28 listopada 2018
Staż Sous chefa restauracji Fiorentina Grzegorza Przebindy w restauracji Celler de Can Roca,odznaczonej trzema gwiazdkami Michelin.22 stycznia 2019