wrz302017Nagrody UdostępnijShare with FacebookShare with TwitterShare with Google+Share with PinterestShare with LinkedInShare with WhatsAppPost navigationPoprzedniPrevious post:Recenzja restauracji BoscaiolaNastępnyNext post:Szara Gęś potrójnym Laureatem Wine&Food Noble NightPowiązane informacjeFiorentina – BIB Gourmand 202022 czerwca 2020Srebrny medal w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru26 lutego 2020Wyróżnienie naszych restauracji w żółtym przewodniku Gault&Millau!28 listopada 2018Kolejne wyróżnienia naszych restauracji w przewodniku Michelin Guide 2018 „Main Cities of Europe”9 listopada 2018Rober Koczwara – szef Kuchni restauracji Fiorentina – w najnowszym numerze dwutygodnika Viva! – Przepisy mistrzów.11 października 2018Restauracja Fiorentina wśród 12 najlepszych restauracji w Polsce – XI Gala Wine&Food Noble Night20 maja 2018
Kolejne wyróżnienia naszych restauracji w przewodniku Michelin Guide 2018 „Main Cities of Europe”9 listopada 2018
Rober Koczwara – szef Kuchni restauracji Fiorentina – w najnowszym numerze dwutygodnika Viva! – Przepisy mistrzów.11 października 2018
Restauracja Fiorentina wśród 12 najlepszych restauracji w Polsce – XI Gala Wine&Food Noble Night20 maja 2018